Március - 2018
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Egyesületünk, a Gyakorlati Diplomácia Társasága immár öt éve folytatja tevékenységét. Ennek keretében számos színvonalas szakmai programot, előadást, szemináriumot szerveztünk, melyek keretében meghívott előadóink segítségével próbáltuk vendégeinket elkalauzolni a nemzetközi kapcsolatok és a diplomácia világába. Működésünk során sok kedvező visszajelzést kaptunk. Magyar viszonylatban számos magas rangú tisztviselővel, minisztériumi dolgozóval építettünk ki baráti viszonyt, a nemzetközi színtéren pedig több Magyarországra akkreditált nagykövetséggel léptünk kapcsolatba. Társaságunk kedvező fogadtatását és elismerését visszatérő előadóink, valamint különböző diplomáciai képviseleteken tett látogatásaink bizonyítják.

Független diákegyesületként azonban működésünk az erkölcsi, szellemi támogatás ellenére sem könnyű. Az elmúlt öt év során kinőttük iskolánk, a Budapesti Corvinus Egyetem adta kereteket, tagjaink száma megnőtt, aktivitásunk sokrétűbbé vált. Mivel meggyőződésünk, hogy a minőségből semmiképpen sem engedhetünk, kis taglétszámú Társaságunk működése egyre gyakrabban ütközik akadályokba. Egy előadó ajándékának megvásárlása, egy megfelelő terem bérlése, vagy akár egy új honlap beüzemelése folyamatos nehézségeket jelentenek számunkra.

Egyesületünk működtetése, célkitűzéseink megvalósítása így a jövőben semmiképpen sem képzelhető el külső partnerek bevonása nélkül. Hisszük, hogy támogatóinkkal hosszú távú és tartalmas kapcsolatot építhetnénk ki. Támogatásként bármilyen segítséget szívesen fogadunk, legyen az tárgyi, technikai felajánlás, vagy szakmai segítség programjaink színvonalas megszervezéséhez. Partnereinknek természetesen számos lehetőséget kínálunk hirdetésre, tevékenységük vendégeink körében való megismertetésére. Az egész Budapesti Corvinus Egyetem területén látható plakátjainkon, weboldalunkon, vagy akár egyesületi ajándéktárgyainkon szívesen biztosítunk helyet támogatóink logójának, hirdetésének.

Amennyiben módjukban áll fogadni bennünket, lehetőségeinkhez mérten tagjaink is szívesen segítenék az Önök szervezetének működését. Nemzetközi kapcsolatok, politológus, valamint közgazdász szakos hallgatókként és az egyesület tagjaiként ismereteinket, nyelvtudásunkat és kapcsolatainkat szívesen kamatoztatnánk az Önökkel való közös együttműködés keretében.

Az egyesületünkről további információk a társaságunk honlapján, a gydt.uni-corvinus.hu címen találhatóak. Kérjük, nézzék meg tagjaink bemutatkozóját, és ismerjenek meg bennünket közelebbről is! Személyes bemutatkozás céljából is örömmel állunk rendelkezésükre. Amennyiben szeretnék velünk felvenni a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségeken keressenek fel bennünket előzetesen:

Urbán Ferenc (elnök)
Tel: 06-30-588-0685
E-mail: elnok.gyakorlatidiplomacia@gmail.com

Utolsó frissítés: 2013.03.20.